Aanmelden vrijwilliger

Zoals u misschien wel weet draait onze vereniging op vrijwilligers. Onze vrijwilligers in het bestuur zijn u wellicht bekend. Zij regelen de inschrijvingen, de boekhouding, de startlijsten, de prijzen, de jury’s, de protocollen en nog veel meer. Te veel om op te noemen voor elke wedstrijd. Zij doen dit met veel toewijding en plezier.

Wij hopen dat al onze leden, of ouders en verzorgers van onze leden,  zich minimaal een dagdeel per wedstrijdjaar als vrijwilligers in willen zetten voor onze vereniging.

De taken kunnen zijn:
– De ring opbouwen (het plaatsen van de witte hekjes en de letters)
– Ring meesteren (zorgen dat de deelnemers op tijd klaar staan bij de rijbaan en aangeven wanneer ze de ring in mogen)
– Schrijver (iemand die bij de jury zit en het commentaar en de punten opschrijft)
– Stalmeester en overige taken (een stalmeester zorgt ervoor dat alles in stal soepel en veilig loopt, dat mensen niet te vroeg gaan zadelen of dat men niet in stal al op een pony gaat zitten. Overige houdt in dat u helpt tijdens het ledenevenement of tijdens de pas de deux)

Een dagdeel houdt in, van de ochtend tot begin van de middag of van het begin van de middag tot het einde van de middag. Het opbouwen van de ring gebeurt meestal op zaterdagavond.

Voor onze vrijwilligers zetten wij een whats-app groep op per bovenstaande taak. U mag zich voor één of meerdere taakgroepen aanmelden. U kunt per wedstrijd aangeven of u vrijwilliger wilt zijn in de taak van uw voorkeur. De whats-app groepen zullen zo ingesteld worden dat u niet de hele dag berichtjes krijgt uit de groep.

Vrijwilliger zijn doet u niet voor niets. Behalve dat u uw vereniging helpt, krijgt u tijdens uw vrijwilligerstaak altijd wat te drinken van ons. Werkt u vier uur of langer, dan krijgt u ook wat te eten van ons. Dit doen wij aan de hand van blauwe (voor drankjes) en roze (voor eten) consumptiebonnen. Wij houden elk jaar een gezellige borrel voor onze vrijwilligers. Een gezellig samenkomen met een hapje, een drankje en een aardigheidje als bedankje voor uw inzet. En tot slot maakt u als vrijwilliger kans om vrijwilliger van het jaar te worden.

Wilt u ons komend jaar bijstaan als vrijwilliger? Meldt u zich dan aan via onderstaand formulier of mail naar info@paardensportverenigingpegasus.nl. Vermeld daarin uw telefoonnummer en aan welke whats-app groep u toegevoegd wilt worden, dus voor welke taak of taken u zich op wilt geven. U geeft hiermee toestemming om uw nummer toe te voegen aan onze whats-app groep.

Wij hopen u komend jaar te verwelkomen in onze vrijwilligersgroep.